Adrian Feher, libero Remat Zalau: Nu va fi o finala usoara, dar va fi o finala frumoasa

Magazin Salajean 4 aprilie 2012 0

Adrian Feher, libero Remat Zalau: Nu va fi o finala usoara, dar va fi o finala frumoasaLibero-ul echipei Remat Zalau si al nationalei Romaniei, Adrian Feher, va juca a treia finala de campionat national cu formatia zalauana, pe care spera sa o si castige, chiar daca, este constient ca finala din acest an, cu Tomis Constanta, va fi una mult mai grea decat cea de anul trecut, cu Explorari Baia Mare.

Feher considera ca nu este un avantaj foarte mare faptul ca la Zalau se vor juca trei meciuri, fiindca, daca se va ajunge in partida decisiva, echipele se vor cunoaste deja foarte bine dupa patru jocuri, astfel ca nu va mai conta aproape deloc pe ce teren se joaca meciul decisiv.

Reporter: Adrian, a fost 1-1 in campionat, va fi o finala la fel de stransa?

Adrian Feher: Va fi o finala grea, pentru ca jucam cu o echipa foarte buna din campionat, care are in componenta jucatori foarte valorosi. Speram sa fim intr-o forma buna in cele doua meciuri de acasa si sa valorificam la maximum avantajul terenului propriu.

Rep.:Este Remat Zalau favorita prin prisma faptului ca are un meci in plus acasa?

A.F.: Remat Zalau nu este favorita datorita acestui aspect. Am avea doar meciul decisiv acasa, daca ar fi nevoie, iar la 2-2, nu cred ca va conta foarte mult unde se va juca meciul decisiv, deoarece nu vor mai fi secrete sau surprize tactice. Echipele se vor cunoaste atat de bine incat acest asa-zisul avantaj nu va fi determinant in stabilirea campioanei acestui sezon.

Rep.: Care sunt atuurile voastre, ce slabiciuni crezi ca are Constanta?

A.F.: Cu siguranta ca Remat are atuuri, dar si puncte slabe, la fel ca Tomis. Nu le voi dezvalui insa in acest interviu. Ce pot sa va spun cu certitudine este ca unul din atuurile noastre va fi publicul foarte inimos, care ne va sustine si care a demonstrat de fiecare data ca este cel mai frumos public din Romania. Remat Zalau este singura echipa din campionatul nostru care joaca cu sala plina de trei ani.

Rep.: Va fi o finala mai dificila decat cele doua pe care le-ati castigat?

A.F.: Asta nu putem sti dinainte, dar eu anticipez o finala frumoasa. Tomis a demonstrat atat in meciurile din campionatul national, cat si in cupele europene, in care a jucat o semifinala, ca este o echipa redutabila. Cu siguranta, nu va fi o finala usoara.

Rep.: Ce crezi ca va face diferenta in aceasta lupta?

A.F.: Intr-o finala cu echipe foarte apropiate valoric, pot face diferenta o multime de lucruri. De obicei, in meciurile mari, detaliile fac diferenta, pentru ca lucrurile importante toate lumea le pregateste si vrea sa le faca foarte bine. Echipa care se va concentra mai bine si va fi mai proaspata din punct de vedere fizic isi va adjudeca medaliile de aur sezonul acesta.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »