Adrian Farcas a fost numit vineri in functia de presedinte al DJST Salaj

Magazin Salajean 13 decembrie 2010 0

Adrian Farcas a fost numit vineri in functia de presedinte al DJST Salaj

Admis la examenul sustinut la finalul lunii noiembrie, pentru ocuparea postului de director al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJST) Salaj, Adrian Farcas a fost numit vineri dupa-amiaza in noua sa functie. Fostul fotbalist a fost prezent la sediul Prefecturii Salaj, fiind numit in functia de director de subprefectul Onorica Abrudanu. Tot vineri, Farcas a fost prezent si la sediul DJST Salaj, pentru a-si cunoaste noii colegi, urmand ca azi sa fie prezent la Bucuresti, la sediul Agentiei Nationale pentru Tineret si Sport, pentru a semna noul contract de munca.

Adrian Farcas a absolvit in anul 2005 Facultatea de Stiinte Economice (specializarea Managementul Firmei) din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, tot aici absolvind si masteratul in Dezvoltarea Afacerilor.

In prezent, este student in anul doi la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii Spiru Haret din Zalau.

Va reamintim ca la examentul din luna noiembrie, pentru ocuparea postului de director al DJST Salaj, s-au mai inscris fostul director al Directiei Judetene pentru Tineret, Costel Ardelean, si fostul atlet de performanta, Marcel Tarle. Primul nu s-a mai prezentat la examen, din motive personale, in timp ce lui Tarle i-a fost respins dosarul.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »