Adrian Anca, demis de la FC Silvania

Magazin Salajean 26 octombrie 2010 0

Adrian Anca, demis de la FC Silvania

Adus in aceasta vara cu surle si trambite la FC Silvania, fostul atacant al campioanei CFR Cluj nu va mai sta pe banca echipei simleuane in partidele viitoare. Dupa aproape patru luni pe care Adrian Anca le-a petrecut sub Magura, conducerea clubului simleuan a decis in aceasta dimineata sa rupa colaborarea cu fostul feroviar, care a debutat ca antrenor in Liga a II-a, tocmai la Simleu Silvaniei. Actionarii au decis sa renunte la colaborarea cu Anca. Pana maine (n.r. azi) vom stabili numele noului antrenor, ne-a precizat presedintele Ioan Gurzau.

Desi parea foarte increzator la preluarea echipei, declarand ca se bazeaza pe faptul ca a lucrat cu antrenori consacrati, de la care a invatat multe lucruri, Anca a inregistrat sase infrangeri, un egal si doar doua victorii in cele noua etape scurse pana acum in Liga a II-a. Fostul manager al Silvaniei va ajunge in aceasta dupa-amiaza la Simleu, pentru a discuta cu persoanele din conducere modul de reziliere a contractului.

Pe lista conducerii figureaza mai multe nume de antrenori, o varianta fiind chiar fostul stelist Marius Baciu, care se pare ca a demisionat din functia de antrenor al Unirii Alba Iulia.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »