Adio Gherhardt!

Magazin Salajean 18 iunie 2007 0

Adio Gherhardt!

Dupa un an in care HC Zalau a fost nevoita sa sustina barajul pentru mentinerea in Liga Nationala, antrenorul Ioan Gherhardt nu a mai intrat in calculele conducerii zalauane si pentru urmatorul sezon

La finalul sezonului recent incheiat, Ioan Gherhardt a precizat ca, indiferent de rezultatul echipei la turneul de baraj, va demisiona de la HC Zalau. Insa, dupa turneul de la Buzau, tehnicianul baimarean nu a mai fost la fel de convins in ceea ce priveste demisia, lasand impresia ca ar dori, totusi, o continuare cu clubul zalauan. Nu acelasi lucru l-a dorit si conducerea clubului, care a hotarat, joi dupa-amiaza, sa incheie colaborarea cu Ioan Gherhardt. Am avut contract pe un an cu HC Zalau, care acum mi s-a incheiat. Eu mi-am facut un plan de pregatire pentru sezonul viitor si am spus ce pretentii am, insa domnul Hodis mi-a spus ca nu mai conteaza pe mine si pentru urmatorul sezon. Eu am avut intentii bune, dar mi s-a spus ca e mai bine sa ne despartim. Asta e, dragoste cu sila nu se poate face. Nu sunt in conflict cu nimeni, m-am despartit de toti pe cale amiabila. As vrea sa ii multumesc publicului zalauan pentru ca m-a inteles si a fost alaturi de mine, dar si celorlalti oameni care m-au sustinut, a afirmat tehnicianul baimarean. Pana cand se va gasi un nou antrenor, de pregatirea echipei se va ocupa antrenorul secund, Elena Tadici. Va reamintim ca HC Zalau va evolua in Liga Nationala si in sezonul viitor, dupa ce a reusit sa castige toate meciurile din cadrul barajului de mentinere in primul esalon handbalistic al tarii.

Va antrena la Satu Mare

Dupa despartirea de la HC Zalau, Ioan Gherhardt ne-a precizat ca a primit mai multe oferte din Liga Nationala atat de la masculin, cat si de la feminin, insa va alege un club de baieti. Voi construi la Satu Mare o echipa de baieti, cu care sper sa ajung in Liga Nationala. Gherhardt a mai antrenat echipe de baieti, cel mai mare rezultat avandu-l cu HCM Baia Mare, formatie cu care a devenit campion national.

Tolnai – la Brasov, Ivan – la Constanta?

Pe langa despartirea de antrenorul Ioan Gherhardt, HC Zalau ar mai putea ramane si fara doua handbaliste de valoare in aceasta vara. Este vorba de portarul Talida Tolnai, care are mari sanse sa ajunga la Rulmentul Brasov, si Raluca Ivan, care este in tratative cu Tomis Constanta. Chiar daca prin targ circula zvonul ca Toto ar fi semnat deja cu gruparea brasoveana, handbalista a negat acest lucru, spunand ca, deocamdata, este la HC Zalau.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »