Acum ori niciodata

Magazin Salajean 15 iunie 2007 0

Acum ori niciodata

Timp de un an, Salajul a fost singurul judet din tara care nu a avut echipa intr-un esalon superior al fotbalului romanesc si asta din cauza infrangerii, cu scorul de 1 – 0, suferite de FC Zalau la barajul de anul trecut, in fata echipei U Cluj 1919. Cu acelasi antrenor, dar cu cativa jucatori noi, FC Zalau vrea cu orice pret sa spele rusinea de anul trecut. Sigur ca, nu va fi deloc usor, tinand cont ca adversara zalauanilor, FC Bihor II Tileagd, care este satelitul echipei FC Bihor si evolueaza in Liga a II-a, iar antrenorul tilegdanilor, Mircea Fodor, ne-a precizat ca in partida de baraj vor evolua nu mai putin de opt jucatori de la prima echipa a Bihorului. Insa, si antrenorul Marius Pasca dispune de un lot mai valoros decat cel de anul trecut, aproape jumatate din jucatori evoluand in trecut in Liga a II-a. Ca in orice partida de fotbal, la inceput de meci sansele sunt egale pentru ambele echipe, insa, la final, una va iesi invingatoare, iar noi speram ca acea formatie sa fie echipa care ne reprezinta judetul. Un lucru este cert, o noua infrangere ar fi un adevarat dezastru pentru fotbalul salajean, fiindca ar fi al doilea an consecutiv in care nu am avea echipa la un nivel superior. Insa, trebuie sa fim cu totii increzatori atat in experienta antrenorului Marius Pasca, cat si in valoarea jucatorilor nostri. Pentru meciul de la Cluj, clubul zalauan va asigura doua autobuze, unul pentru juniorii republicani, si unul pentru sustinatorii echipei. Plecarea spre Cluj va fi la ora 15, din parcarea situata in spatele Primariei. Va reamintim ca partida de baraj dintre FC Zalau si FC Bihor II Tileagd va avea loc maine, de la ora 17, pe Stadionul Clujeana. Cei doi tehnicienii vor aborda meciul de maine cu urmatoarele loturi:

FC Zalau: portari – Adrian Notigan si Flaviu Dragos; fundasi – Marius Muntean, Alin Toma, Ionut Blaga, Florin Vasvari si Vlad Bumbut; mijlocasi – Cristian Oros, Gabriel Vasvari, Maior Istvan, Mihai Bode, Vlad Negrean, Claudiu Murg, Ciprian Roja si Costel Chira; atacanti – Alexandru Pop, Adrian Farcas si Marius Mandrut. Antrenor: Marius Pasca.

FC Bihor II Tileagd: portari – Mladin si Bonta; fundasi – Totoroata, Bara, Bulg, Tarca, Cobarzan si Pintea; mijlocasi – Avram, Pocean, Szelesi, Iacob, Boca si Gombos; atacanti – Lucaci, Ban si Varga. Antrenor: Mircea Fodor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »