Activitate incheiata la HC Zalau?

Magazin Salajean 24 decembrie 2009 0

Activitate incheiata la HC Zalau?

Daca va fi operata la ligamentul colateral, Dana Babeanu nu va mai putea evolua pentru echipa zalauana pana la expirarea imprumutului de la Oltchim

Introdusa in teren in repriza secunda a meciului dintre HC Zalau si Universitatea Jolidon Cluj, din cadrul turneului de verificare intitulat Cupa de iarna, handbalista Dana Babeanu a suferit o intindere la ligamentul colateral de la piciorul stang.

Urmeaza sa faca un RMN pentru a vedea exact ce are. Sper sa nu fie decat o intindere, fiindca este o piesa importanta in echipa. Daca va fi insa ruptura si va trebui sa fie supusa unei interventii chirurgicale, activitatea ei la HC Zalau s-a cam incheiat, fiindca va trebui sa faca o recuperare de vreo sase luni si tot peste sase luni ii expira si imprumutul la noi, a declarat managerul Gheorghe Tadici. Handbalista s-a aflat ieri la Clinica de Ortopedie din Timisoara, impreuna cu antrenorul Gheorghe Tadici, fiind supusa unui control RMN. Jucatoarea a mai fost supusa unui astfel de control si marti, la Zalau, diagnosticul fiind doar intindere de ligamente.

Va reamintim ca HC Zalau a castigat marti Cupa de iarna, turneu de verificare organizat in Sala Sporturilor din Zalau, la care au mai fot prezente: U Jolidon Cluj, CSM Cetate Devatrans si Universitatea Resita. Luni si marti, handbalistele zalauane vor participa la un nou turneu de verificare, organizat la Roman.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »