Accidentarile se tin lant de Calin Marincas: Campion cu piciorul in gips

Magazin Salajean 17 martie 2010 0

Accidentarile se tin lant de Calin Marincas: Campion cu piciorul in gipsIeri dimineata, medicii au fost nevoiti sa-i puna piciorul in gips dublului campion mondial la karate traditional, la numai o zi dupa revenirea acestuia din Serbia

Devenit, in premiera, dublu campion mondial la karate traditional, Calin Marincas, pare sa fie urmarit de ghinion, in ceea ce priveste accidentarile. Nevoit sa participe la Campionatul Mondial de karate traditional, desfasurat la finalul saptamanii trecute, cu dureri atat la piciorul drept, cat si cu dureri intercostale, Calin Marincas s-a accidentat din nou, tot la piciorul drept, de aceasta data insa mult mai grav, in semifinala probei de kumite echipe. Am incercat sa execut un procedeu, dar nu l-am prins bine de spate pe macedonean si mi-a cazut pe picior, ne-a declarat instructorul CS Terra Kid Zalau, Calin Marincas, care are dubla legitimare cu CS Budo Kurai Hunedoara.

Daca la editiile anterioare, cel mai bun rezultat a fost titlul de vicecampion mondial, karateka zalauan a devenit in acest an, pentru prima data, dublu campion mondial in proba de fuku-go si kumite individual. In proba de kumite pe echipe a castigat medalia de argint, iar in proba de kata s-a clasat pe pozitia a patra. Sunt foarte bucuros ca, in sfarsit, am reusit sa devin campion mondial. Imi pare rau ca m-am accidentat din nou, fiindca nu voi putea participa la faza interzonala a Campionatelor Nationale, a mai precizat sportivul zalauan. Ieri dimineata, medicii i-au pus piciorul drept in gips, urmand ca in aceste zile, Marincas sa efectueze si un RMN pentru a vedea cu exactitate daca este doar o intindere mai grava sau chiar ruptura a ligamentelor.

Va reamintim ca la editia din acest an a Campionatelor Mondiale au mai fost prezente si surorile Szeri, Roberta si Rebeca. La copii II, Roberta s-a clasat pe locul patru in proba de kata, iar la kumite a intrat intre primii opt sportivi. Aflata la primul concurs international, Rebeca a intrat si ea intre primii opt sportivi la kata, la categoria copii IV.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »