Abonamente mai ieftine la meciurile Rematului

Magazin Salajean 24 septembrie 2010 0

Principalii finatatori ai Clubului Sportiv Remat Zalau, Primaria municipiului Zalau, Consiliul Local Zalau si SC Remat SA Zalau, au hotarat in aceasta saptamana sa reduca pretul abonamentelor atat la meciurile disputate in campionatul intern, cat si la cele din Liga Campionilor. Astfel, pretul unui abonament la meciurile din Divizia A1 la volei masculin s-a redus de la 100 de lei, la 70 de lei, in timp ce pentru un abonament la partidele din Liga Campionilor, spectatorii vor plati 60 de lei, fata de 80 de lei, cat era initial. De asemenea, a fost modificat si pretul pachetului pentru cele doua abonamente, de la 160 de lei la 120 de lei.

Sponsorii au luat aceasta decizie din dorinta de a atrage un numar cat mai mare de spectatori la meciurile de pe teren propriu ale campioanei Romaniei, dar ti pentru ca veniturile populatiei sunt in scadere.

Cei care vor opta pentru ambele abonamente vor primi materiale promotionale cu inscriptiile clubului (sepci, mingi de volei, tricouri etc.) si vor putea participa la tombola organizata de CS Remat Zalau.

n Marius Morar, ofiter de presa

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »