A revenit capitanul

Magazin Salajean 10 august 2010 0

A revenit capitanul

Plecat pentru o perioada mai lunga in Spania, capitanul echipei FC Silvania, Dan Muresan, a revenit ieri la echipa, fiind prezent la antrenamentul de la ora 17. Ma bucur foarte mult de revenirea lui Muresan. Am discutat cu el la telefon, era pe drum si m-a asigurat ca ajunge la antrenamentul de dupa-masa, ne-a declarat ieri, in jurul pranzului, antrenorul Adrian Anca. Acesta il asteapta in continuare la echipa si pe fundasul Cosmin Iuhas, care se afla sub contract cu Universitatea Cluj. Se pare ca oficialii sepcilor rosii ar vrea sa-l imprumute pe fundas la CS Otopeni, insa acesta nu doreste sa evolueze atat de departe de casa. Sper sa-si rezolve si Iuhas problemele cu Universitatea Cluj si sa revina la echipa. Avem nevoie de el. Daca nu, va trebui sa aducem un alt fundas, a mai precizat tehnicianul Simleului.

Chiar daca inca nu au semnat niciun contract cu FC Silvania, trei dintre jucatorii aflati in probe (Apostolache, Prodan si Andor) se pare ca vor evolua in sezonul viitor sub Magura.

Vlad Apostolache vine de la echipa din Liga a III-a, Vointa Livezile, pentru care a evoluat pe postul de atacant. Acesta insa poate fi folosit si ca mijlocas central sau ofensiv.

Cristian Prodan a evoluat ultima data la FCM Targu Mures, insa mai mult a evoluat ca rezerva. Prin aducerea sa, conducerea Silvaniei incearca sa umple golul lasat de Ciprian Brata.

In varsta de 21 de ani, Cristian Andor este jucatorul echipei FC Bihor, insa nu mai intra in calculele conducerii tehnice, astfel ca va fi imprumutat la clubul de sub Magura.

FC Silvania va sustine miercuri un nou joc de verificare, al treilea, in compania celor de la Seso Campia Turzii. Meciul va avea loc pe Stadionul Nicolae Mandel din Nusfalau, de la ora 11.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »