A iesit cum si-a dorit conducerea

Magazin Salajean 11 august 2011 0

A iesit cum si-a dorit conducerea

SC Euro Alba Iulia – FC Zalau 5 – 0 (3 – 0)

Motivand ca nu au un buget care sa le permita un parcurs cat mai lung si in Cupa Romaniei, oficialii clubului FC Zalau au decis, la fel ca anul trecut, sa se prezinte doar cu juniorii la meciul din Cupa Romaniei. Astfel, la partida de marti, din cadrul turului II al Cupei Romaniei, editia 2011 – 2012, formatia zalauana s-a prezentat la meciul de la Alba Iulia doar cu 14 juniori insotiti de antrenorul Dan Lucaciu. Acest lucru s-a vazut inca din startul partidei, Coste si compania fiind condusi inca din minutul 3 de SC Euro Alba Iulia, o formatie ce activeaza in Liga a IV-a. Pana la finalul celor 90 de minute scorul a luat proportii, tabela aratand la final un categoric 5 – 0.

Pentru gazde au marcat: Horatiu Marian (min. 3-pen. si 60), Circov (min. 25), M. Cristea (min. 35), Haiduc (min. 60).

Practic, a iesit si in acest an cum si-a dorit conducerea, fara prea multe cheltuieli. Totusi, este trist faptul ca juniorii de la FC Zalau nu au reusit sa inscrie nici macar golul de onoare in fata unei echipe, am putea spune, anonime, chiar daca o parte din jucatori au activat si la nivelul Ligii a III-a.

FC Zalau: Muscan – M. Calacean, P. Coste (cpt.), Varga, Vanca, Marian, Chereches, G. Calacean, Ghiurutan, Iliese si V. Ortelecan. Antrenor: Dan Lucaciu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »