A doua înfrângere a sezonului pentru Volei Municipal

Miercuri, în cadrul etapei a XVII-a a Diviziei A1 la volei masculin, Volei Municipal Zalău a cedat cu scorul de 1 – 3 pe terenul formaţiei Arcada Galaţi, rezultat în urma căruia, echipa de pe malul Dunării s-a apropiat la şase puncte de gruparea de sub Meseş.

Zălăuanii au avut un început prost jocul de la Galaţi, iar polonezul Andrzej Kowal a fost nevoit să solicite de două ori întreruperea jocului în prima parte a setului de debut, la 1 – 6 şi 1 – 9. Gălăţenii au continuat să aibă un avans liniştitor, iar la 8 – 16, Zalăul a fcut prima mutare, Gradinarov luându-I locul lui Bălean.  Spre final a fost înlocuit şi celălalt second, fiind o mutare între fraţii Dal Bosco, dar situaţia de pe tabelă nu s-a modificat, iar Arcada şi-a adjudecat primul set cu 25 – 16.

Începutul actului second a fost mai echilibrat, dar de la scorul de 4 – 3 în favoarea gazdelor, zălăuanii au mai câştigat doar trei puncte, în timp ce Arcada a punctat de 13 ori, ducând scorul la 17 – 6. Zarurile erau aruncate şi în acest set, încheiat tot cu 25 – 16, după ce tabela indica la un moment dat 20 – 9.

Setul trei le-a revenit zălăuanilor, care s-au impus cu 25 – 20. Echilibrul s-a menţinut doar până la punctul 6, după care Volei Municipal s-a desprins la şase lungimi.

Parţialul patru a fost cel mai disputat. Zalăul avea moralul ridicat şi a forţat tie-break-ul, dar Galaţiul a făcut mai puţine greşeli pe atac şi s-a impus în final cu 25 – 22.

Următorul meci pentru Volei Municipal Zalău este programat sâmbătă, pe terenul formaţiei CSM Bucureşti.

Arcada Galaţi: Ivan Raic, Paul Sanderson, Julian Bissette, Perez Angela, Vlad Cuciureanu, Milos Terzic şi Arnel Cabrera – libero. Au mai evoluat: Ivan Borovnjak, Angulo Carrasco şi Alexandar Kullo. Antrenor: Sergiu Stancu

Volei Municipal Zalău: Cristian Bratha, Ciprian Matei, Răzvan Mihalcea, Andrei Spînu, Mateus Dal Bosco, Rareş Bălean şi Phillip Kroiss – libero. Au mai evoluat: Miroslav Gradinarov, Mihai Gheorghiţă şi Leonardo Dal Bosco. Antrenori: Andrzej Kowal (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)

sursa foto: Sorin Pana

One Thought to “A doua înfrângere a sezonului pentru Volei Municipal”

  1. Ionel

    La ce arbitraj a fost…putea zalaul sa joaca pana azi și nu ar fi câștigat la Galați…

Leave a Comment