90 de partide atractive la turneul de tenis „Business Center Zalău”

Aproape 90 de iubitori şi practicanţi ai „sportului alb” au participat la finele săptămânii trecute la competiţia „Business Center Zalău”, unul dintre cele mai importante turnee de tenis desfăşurate în ultimii ani în municipiu. Sălajul a avut 32 de reprezentanţi, ceilalţi până la 88 fiind din judeţele Bihor, Satu Mare, Cluj şi Maramureş.
Competiţia s-a desfăşurat la şase nivele, în funcţie de gradul de dificultate, 5, 6, 7 şi 8, iar la nivele 6 şi 8 competiţia s-a desfăşurat atât la simplu, cât şi la dublu.
La nivelul 5, finala s-a disputat între sătmăreanul Andrei Marcu şi zălăuanul Cristian Budean, tenismenul din Satu Mare câştigând cu scorul de 6 – 1, 6 – 4.
Finala la nivelul 6 s-a disputat între doi sălăjeni, zălăuanul Alin Mercea câştigând cu scorul de 6 – 3, 6 – 4 duelul cu jibouanul Andrei Daroczi.
Simleuanul Krisztian Barna a câştigat competiţia de simplu la nivelul 7, învingându-l pe zălăuanul Daniel Sitaş Sava în trei seturi: 6 – 4, 4 – 6, 6 – 3.
Sălajul a avut un singur reprezentant la nivelul opt, pe George Băgărean, care a pierdut în primul tur împotriva favoritului numărul 1 al turnelui, Rădulescu Fischer Olivier din Satu Mare, cedând cu scorul 5 – 7, 6 – 7 şi 4 – 7.
Proba de dublu a nivelului 6 a fost câştigată de băimărenii Adrian Pristopan şi Nicolae Roşca, care au dispus de cuplul format din Vlad Rus şi Andrei Daroczi din Jibou, cu scorul de 6 – 2, 6 – 3. Competiţia de dublu la nivelul 8 a fost câştigată de un cuplu sătmărean.
Turneul de la Zalău a fost organizat de Asociaţia Sportivă Tennis Play By Bogdan Cuceu, în parteneriat cu Boglar Champ, Meseş Garden şi Business Center Zalău.
Următoarea ediţie a evenimentului este programată în perioada 21 – 23 septembrie.

Leave a Comment