“Rădulescu ar fi putut pleca de la HC Zalău încă în urmă cu doi ani”

Magazin Salajean 10 iunie 2011 0

“Rădulescu ar fi putut pleca de la HC Zalău încă în urmă cu doi ani”

Managerul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, a dezvăluit că a avut o înţelegere cu Sorin Rădulescu încă în urmă cu doi ani că acesta poate pleca la orice altă echipă dacă va avea o ofertă avantajoasă. Eu cunoşteam faptul că se întâmplă rocada asta, pentru că în urmă cu o lună cei de acolo au început să gândească noua strategie, iar factorii de decizie de la nivelul clubului s-au interesat de problemele contractuale. Noi am avut o înţelegere încă în urmă cu doi ani că atunci când el va considera că trebuie să preia frâiele unei echipe şi îi va fi mai bine în altă parte suntem dispuşi la o încetare pe cale amiabilă a colaborării. Fiecare antrenor îşi doreşte mai mult.

Cunosc şi înţeleg fenomenul. Minaur a fost, este şi va rămâne o legendă, care a adus glorie timp de 39 de ani României şi Maramureşului, a declarat fostul selecţioner al României. Tadici are încredere în calităţile antrenorului Rădulescu, precizând că acesta a acumulat până în prezent suficientă experienţă pentru a conduce de pe margine o echipă cum este Minaur Baia Mare. Toţi antrenorii care au venit după domnul Lascăr Pană, un titan al handbalului românesc, au încercat să ajungă la nivelul lui. Eu ştiu ce poate în această profesie. A acumulat mult în această profesie extrem de grea şi de dificilă în care doar caracterele puternice pot avea succes. Cred şi sper ca în cel mai scurt timp să ne bucurăm împreună de realizările lui la vechea şi noua lui echipă, de care ştiu că nu s-a îndepărtat niciodată, inima lui bătând mereu pentru Minaur.

Conducerea clubului, staff-ul tehnic şi administrativ, dar şi jucătoarele, cu toţii îi mulţumim la modul sincer pentru colaborarea care am avut-o şi-i dorim mult succes şi sănătate. Sper ca perioada petrecută la Zalău să-i lase amintiri plăcute şi să simtă că o parte din el a rămas aici, iar într-o zi poate se va întoarce, a mai afirmat Tadici.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »