“Mi-e greu să cred că anumiţi jucători nu şi-au apărat corect şansele”

Magazin Salajean 24 mai 2011 0

“Mi-e greu să cred că anumiţi jucători nu şi-au apărat corect şansele”

Vizibil dezamăgit de evoluţia echipei FC Zalău în ultimele trei etape, preşedintele Ioan Morar crede că unul dintre motivele ultimelor trei înfrângeri este faptul că jucătorii nu mai beneficiază de prime, ci doar de salarii. La un moment dat echipa şi-a revenit şi am avut un parcurs bun, însă de la meciul cu Câmpia Turzii au reapărut problemele. Şi arbitrajul a fost împotriva noastră, mai ales la Câmpia Turzii şi la Dej, însă nici evoluţia echipei nu a fost aşa cum mi-aş fi dorit. Cu Baia Mare chiar nu înţeleg ce s-a întâmplat.

La pauză a fost 0 – 0, iar în repriza a doua am avut o evoluţie mult mai slabă. Sunt convins că una dintre cauze este şi lipsa banilor. Alte echipe joacă pe prime chiar şi în meciurile de pe teren propriu, iar noi nu ne permitem acest lucru. Totuşi, unii jucători au dat dovadă de indolenţă totală, este de părere preşedintele clubului zălăuan.

La finalul jocului cu FCMU Baia Mare, pierdut de FC Zalău cu scorul de 4 – 1, o parte dintre spectatori i-au acuzat pe jucători că ar fi trântit meciul, însă preşedintele Ioan Morar nu crede că se poate pune o astfel de problemă. Mi-e greu să cred că anumiţi jucători nu şi-au apărat corect şansele. De acuzat poţi să acuzi foarte uşor pe cineva, însă trebuie să ai şi dovezi. Totul porneşte de la bani. Nu ne putem compara cu Baia Mare. Noi am avut pe bancă doar juniori, iar ei jucători cu renume, care au evoluat mulţi ani şi în Liga a II-a. Dacă ai bani îţi permiţi să aduci şi jucători valoroşi. Cu lotul pe care-l avem la ora actuală e greu să emitem pretenţii.

Au rămas fără prima de 300 de lei

Rămaşi fără prime încă din prima parte a campionatului, jucătorii conduşi de Marius Paşca şi Cristian Oros puteau intra la finalul meciului cu Baia Mare în posesia unei prime de 300 de lei. Dacă până acum nu ne-am permis să le dăm prime, cu Baia Mare am făcut un efort şi le-am promis câte o primă de 300 de lei de jucător. N-au ştiut însă profita de această şansă, a mai afirmat Morar.

Şase din şase sau urmează noi penalităţi

Preşedintele Ioan Morar s-a întâlnit ieri după-amiază cu jucătorii pentru a le transmite că acestora că au o singură variantă în ultimele două etape ale campionatului. Au mai rămas de jucat două meciuri, la Reghin şi acasă cu Zlatna, pe care sunt obligaţi să le câştige. Nu mai au niciun fel de scuză. Dacă nu obţin maximul de puncte în următoarele două meciuri vor urma noi penalităţi. Oricum, la vară vom trage linie şi vom face în lot, a declarat preşedintele Ioan Morar.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »