80 de karateka s-au întrecut la Cupa Şimleului

Magazin Salajean 25 mai 2011 0

80 de karateka s-au întrecut la Cupa Şimleului

Ajunsă la cea de-a XIII-a ediţie, Cupa Şimleului la karate este deja o tradiţie pentru şimleuani şi sălăjeni, în general, dar şi pentru cei din judeţele limitrofe, care participă la acest eveniment de mai bine de un deceniu.

Concursul a fost organizat de Clubul Sportiv Omega din Şimleu Silvaniei în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sălaj şi cu sprijinul Primăriei Şimleu Silvaniei, iar cei peste 80 de sportivi din Maramureş, Bihor şi Sălaj s-au întrecut în probe de kumite individual, într-o deosebită atmosferă de fair-play. Locaţia a fost sala de sport a Grupului Şcolar Ioan Ossian din Şimleu Silvaniei, prin bunăvoinţa domnului director Vasile Groza.

În deschidere, după intonarea imnului, primarul oraşului Şimleu Silvaniei, Septimiu Cătălin Ţurcaş, s-a adresat sportivilor şi publicului spectator, subliniind tradiţia acestei competiţii, modul în care artele marţiale contribuie la dezvoltarea armonioasă a tinerilor practicanţi, la educaţia lor. Au urmat demonstraţii de karate oferite de CS Dani-San Zalău (instructor Dan Chiş – 3 Dan) şi clubul gazda Omega Şimleu Silvaniei, condus de Gheorghe Pop, după care Zânele pregătite de Roxana Dobocan din Zalău şi trupa Instinct din Nuşfalău, condusă de coregraful Attila Kapecska, au făcut să vibreze sala de aplauzele celor prezenţi.

Sălajul a fost reprezentat la acest concurs de un lot compus din sportivi de la CS Dani-San Zalău, CS Omega Şimleu Silvaniei, Jibou, Sărmăşag şi Cercul de karate al Clubului Copiilor din Şimleu Silvaniei.

La finalul concursului, sălăjenii adunaseră 11 locuri I, 13 locuri II şi 17 locuri III, un palmares impresionant, demonstrând încă o dată valoarea şcolii de karate din judeţul nostru. O comportare deosebită au avut-o următorii sportivi, cei care, de altfel, au şi dobândit cea mai strălucitoare medalie din categoria lor: Alexandra Ciule, Cristina Santavan, Aida Pop, Daria Crişan, Carla Ciobanu, Laura Remeş, Jozsa Iasmina, Adrian Jecan, Diego Rucăreanu, Ianis Ghiorma şi Dan Ţurcaş.

Cei mai merituoşi sportivi au fost recompensaţi cu trofee, medalii şi diplome oferite de organizatori.

Aducem mulţumiri tuturor celor care ne-au sprijinit în acest demers, iar sportivilor le urăm succes pe toate planurile.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »