600.000 de lei pentru voleiul de sub Măgura

Marius Morar 21 aprilie 2013 3
600.000 de lei pentru voleiul de sub Măgura

Consilierii locali din Şimleu Silvaniei au aprobat, în cadrul şedinţei de buget pentru anul 2013, sumele ce vor fi alocate pentru sportul de la poalele Măgurii.
Aşa cum era normal, cea mai mare sumă se va îndrepta către echipa Phoenix Şimleu Silvaniei, care activează pe prima scenă a voleiului Românesc. “Datorită Primăriei şi Consiliului Local Şimleu Silvaniei existăm şi noi. Ei ne asigură finanţarea şi continuitate în activitatea pe care o facem. Sigur că, întotdeauna este loc de mai bine, dar cred că 600.000 de lei este o sumă care trebuie să ne mulţumească. Trebuie să recunoaştem că, în sezonul trecut ne-am fi dorit să obţinem mai mult, dar până la urmă, obiectivul de a evita retrogradarea ni l-am îndeplinit”, ne-a declarat antrenorul echipei Phoenix, Mirea Abraham.
Autorităţile locale de sub Măgura nu au neglijat în acest an nici “sportul rege”. Chiar dacă, deocamdată activează doar în Liga a IV-a de fotbal, având însă şi grupe de juniori ce evoluează în competiţiile judeţene, Sportul Şimleu a primit pentru acest an suma de 56.000 de lei din partea Primăriei.
De menţionat că, în pauza dintre turul şi returul Ligii a IV-a, cei mai buni jucători de la campioana Flacăra Halmăşd s-au transferat la Sportul Şimleu, echipă cu care, în următorii ani se doreşte promovarea în al treilea eşalon fotbalistic.
Şi preşedintele clubului de karate CS Omega Şimleu Silvaniei, Gheorghe Pop, s-a arătat mulţumit de cele 15.000 de lei pe care consilierii locali le-au aprobat în acest an pentru clubul pe care-l conduce.
Un al club de arte marţiale, CS Long Dau Şimleu Silvaniei (karate qwan ki do) va primi 6.000 de lei din partea autorităţilor locale, însă preşedintele acestuia, Nicolae Popan, s-a arătat dezamăgit de suma care urmează să-i fie alocată.
Clubul de culturism condus de Ioan Laslo, CS Gold Gym Şimleu Silvaniei, va beneficia de suma de 5.000 de lei. Consilierii locali nu au uitat nici cluburile CS Pro Tenis şi AS Lyceum, pentru care au aprobat sumele de 3.500 de lei, respectiv 2.500 de lei.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. kis 21 aprilie 2013 at 09:47 - Reply

    schibati antrenori nu au in cap nimic

  2. x 21 aprilie 2013 at 10:33 - Reply

    stii ca bugetul a fost aprobat la sfarsitul lunii martie, nu? lasa ca-i bine ca te-ai trezit si tu pana la urma ca sa scrii la ziar

  3. silvania 22 aprilie 2013 at 11:14 - Reply

    daca bani acestea veneau si la fotbal cind echipa era in liga 2 SILVANIA juca si acum in liga 2 HAI SILVANIA

Lasa un Raspuns »