6 – 4 ca la teatru

Magazin Salajean 6 iunie 2011 0

6 - 4 ca la teatru

Ploaie de goluri vineri după-amiază pe Stadionul Municipal din Zalău, nu mai puţin de 10 goluri înscriindu-se în partida dintre FC Zalău şi CS Zlatna, ultima din cadrul acestui sezon al Ligii a III-a de fotbal. Au fost şi numeroase ocazii clare la ambele porţi, în special din partea zălăuanilor, însă Teglaş şi Cornaci au ratat din situaţii clare de a marca.

Cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, încă din minutul 6, prin Bucur, care l-a învins pe portarul Chiş cu un şut din interiorul careului. Au urmat încă două faze periculoase ale oaspeţilor, la cea de-a doua balonul fiind trimis în transversală, după care zălăuanii au reuşit să retabilească egalitatea în minutul 20. Negrean primeşte o diagonală pe partea stângă, centrează lung în careu, Dănilă pătrunde la colţul lung şi reia foarte bine cu capul în plasă, lăsându-l fără replică pe portarul advers. Pentru fostul atacant al Silvaniei a fost prima reuşită pentru echipa zălăuană, dar şi primul meci sub culorile lui FC Zalău.

Până la pauză, FC Zalău a făcut 4 – 1. În minutul 25 Negrean execută scurt o lovitură de colţ până la Maior, acesta îi pasează din nou lui Negrean, care trece de un adversar şi înscrie la colţul lung cu un şut din marginea careului. Teglaş majorează avantajul în minutul 29. Acesta primeşte o pasă peste toată apărarea adversă de la Sabou, scapă singur cu portarul advers, trece şi de acesta după care trimite cu latul în plasă. Din postura de servant Tasoti de Zalău trece în cea de marcator în minutul 35. Maior scapă singur cu portarul advers, nu reuşeşte să înscrie însă mingea-i revine, centrează în faţa porţii, de unde Sabou reia cu latul în plasă.

La câteva minute după reluare, oaspeţii reduc din handicap prin acelaşi Bucur, care înscrie cu un şut de la aproximativ nouă metri. După o greşeală colectivă în apărarea Zalăului Bucur înscrie din nou în minutul 52.

Speranţele oaspeţilor se năruie în minutul 58, când Colcer trimite în propria poartă, făcând astfel 5 – 3. Nicorici greşeşete ca un începător în minutul 66, comiţând un fault în propria suprafaţă de pedeapsă, iar Bucur reuşeşte să transforme penalty-ul relansând astfel partida. Din fericire, zălăuanii sunt cei care înschid tabela, în minutul 83. Revenit după o pauză de un an din cauza unei accidentări, noul intrat Gabriel Crăciun execută penalty-ul obţinut de Dănilă şi îl transformă, stabilind astfel scorul final, 6 – 4.

Chiar dacă a câştigat duelul din ultima etapă, FC Zalău a rămas tot pe poziţia a V-a, fiindcă Braşovul a învins cu 2 – 1 pe teren propriu Unirea Ungheni.

FC Zalău: Chiş – Coste (min. 46, Cherecheş), Jula, Cornaci, Nicorici (min. 68, Bălan), Maior, Sabou, Lung (min. 64, Budean), Negrean, Dănilă, Teglaş (min. 82, Crăciun). Antrenori: Marius Paşca şi Cristi Oros.

CS Zlatna: Cocoară – Amariei, Colcer, Toma (min. 46, Fulea), Mînecan, Dîrjan, Neagu, Kiraly, Dîrjean, Bota, Bucur (min. 86, Borcea). Antrenor: Ioan Ilie.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »