47 de minute pentru o noua victorie

Magazin Salajean 24 noiembrie 2009 0

47 de minute pentru o noua victorie

Phoenix Simleu Silvaniei – CS Provolei Arad 3 – 0 (16, 20, 21)

Voleibalistilor de la poalele Magurii le-au trebuit doar 47 de minute pentru a-si trece sambata in cont un nou succes, de aceasta data impotriva celor de la Provolei Arad. Setul intai a fost la discretia simleuanilor, care au condus pe rand cu scorul de 16 – 7, 21 – 12 si 24 – 14, scor la care oaspetii au castigat doua puncte consecutive, dupa care Abraham si compania au incheiat setul. Trebuie remarcat si jocul bun al liberoului Ioan Puscas, care este chiar presedintele CS Phoenix. Inceputul setului seund le-a apartinut oaspetilor, aradenii castigand patru puncte con-secutive (4 – 0), dupa care s-au desprins la cinci (10 – 5) si chiar la sase (14 – 8). Simleuanii au revenit insa la timp, egaland situatia la 15, dupa care s-a mers cap la cap pana la 19.

De la acest scor, oaspetii nu au mai facut decat un singur punct, Phoenix impunandu-se cu scorul de 25 – 20.

Setul trei a fost din nou la discretia gazdelor, care s-au impus in mai putin de un sfert de ora. In etapa viitoare, care este programata sambata, 28 noiembrie, Phoenix Simleu Silvaniei va intalni in deplasare UMF Unirea Cluj.

Phoenix Simleu Silvaniei: Andrei Harlisca, Kiraly Andras, Eugen Ilies, Mircea Abraham, Kis Gabriel, Ionut Silaghi, Ioan Puscas – libero. A mai evoluat: Bogdan Berar. Director tehnic: Teofil Chis. Antrenor: Mircea Abraham.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »