Şimleuanul Liviu Antal, exclus din lotul Oţelului

Magazin Salajean 22 martie 2011 0

Şimleuanul Liviu Antal, exclus din lotul Oţelului

Surpriză mare în lotul liderului Oţelul Galaţi la partida de sâmbătă, cu Universitatea Cluj, câştigată de oţelari cu scorul de 3 – 0. Liviu Antal şi Samuel Cojoc nu au fost nici măcar rezerve în meciul din cadrul ultimei etape a Ligii I de fotbal.

Considerat unul dintre cei mai importanţi jucători pe care-i are liderul Oţelul Galaţi, şimleuanul Liviu Antal a fost exclus din lot pe perioadă nedeterminată de antrenorul Dorinel Munteanu, împreună cu colegul său, Samuel Cojoc.

Dorinel Munteanu a declarat că a luat o măsură extrem de drastică împotriva celor doi jucători, însă a refuzat să explice cu ce au greşit aceştia. Antal şi Cojoc nu au respectat regulile de ordine interioară şi au fost excluşi din lot pe timp nelimitat. Au făcut ceva ce nu-mi convine nici mie şi nici grupului, a explicat Dorinel Munteanu.

Măsurile luate sunt chiar mai drastice pentru sălăjeanul nostru. Antal nici la echipa a doua nu se va duce să se antreneze. Se va pregăti separat. Posibil să-i reprimesc la echipă în următoarele săptămâni, la fel cum este posibil să rămână excluşi până la finalul campionatului, a mai precizat antrenorul liderului.

Surse din anturajul jucătorilor susţin însă că aceştia au fost surprinşi petrecând în cluburi la ore nocturne.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »