Şi totuşi… se poate

Magazin Salajean 4 aprilie 2011 0

Şi totuşi... se poate

FC Zalău a obţinut vineri prima victorie în deplasare din acest sezon, câştigând cu scorul de 4 – 1 în faţa formaţiei Gloria II Bistriţa, după ce bistriţenii au condus cu scorul de 1 – 0.

Zălăuanii puteau obţine chiar o victorie mai clară, fiindcă Andrei Teglaş şi Andrei Bălan au mai ratat câteva situaţii foarte bune de a înscrie.

Primul gol al partidei a fost marcat în minutul 15, de Alin Pădurariu, dar până la pauză Zalăul a egalat prin Mihai Bode, care a primit o pasă de la Cosmin Sabou şi a şutat de la aproximativ 14 metri, balonul lovind bara înainte să pătrundă în plasă.

FC Zalău a trecut în avantaj în minutul 52, când Andrei Teglaş a reluat în plasă centrarea lui Bode de pe partea stângă. Acelaşi Teglaş face 1 – 3 în minutul 73, care înscrie după o diagonală primită de la Gorga. Tabela o închide Cosmin Sabou, în minutul 80, cu un super-şut din marginea careului, mingea lovind bara şi intrând în plasă.

Tehnicianul Marius Paşca s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale, considerând că echipa sa a făcut cel mai bun joc de până acum. Am făcut cel mai bun meci de până acum. Se vede faptul că de zece zile ne pregătim pe terenul mare. Mă bucur că am reuşit să legăm două victorii şi am trecut de acel blocaj psihologic. Îi felicit pe băieţi şi sper să continuăm la fel şi în etapele viitoare.

După succesul de la Bistriţa, FC Zalău a urcat pe locul cinci în clasament, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita formaţiei Gaz Metan II Mediaş.

Gloria II Bistriţa: Greab – Alexandru (min. 88, Livadariu), Bolboş, Costache, Dobrea, Săceanu, Fizeşan, Ene (min. 62, Pastenciuc), Pădurariu (min. 56, Sousa), Curtuiuş, Bâlbă. Antrenor: Dorel Zăgrean.

FC Zalău: Chiş – Maior, Jula, Cornaci (min. 90, Coste), Negrean, Bode (min. 70, Neicu), Sabou, Budean, Gorga, Bălan (min. 89, Ember), Teglaş (min. 85, Nicorici). Antrenori: Marius Paşca şi Cristi Oros.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »