Şapte karateka de la CS Terra Kid Zalău, calificaţi la faza interzonală a Naţionalelor de karate tradiţional

Magazin Salajean 1 martie 2012 0

Şapte karateka de la CS Terra Kid Zalău, calificaţi la faza interzonală a Naţionalelor de karate tradiţional

Prima competiţie pentru karateka de la Clubul Sportiv Terra Kid Zalău a avut loc la finele săptămanii trecute, la Cluj-Napoca, unde a fost programată faza zonală a Campionatului Naţional de karate tradiţional. La competiţie au fost prezenţi 120 de sportivi de la 12 cluburi din zona Ardealului, printre care şi şapte karateka de la CS Terra Kid Zalău, pregătiţi de instructorul Călin Marincaş. Clubul zălăuan a fost reprezentat de: Dan Poptelecan, George Trifan, Marc Crecan, Iulia Cliţan, Laszlo Kengyel, Alexandru Lupuţ şi Laurenţiu Gut. Toţi au avut evoluţii bune, clasandu-se intre primii patru sportivi la probele la care au concurat, calificandu-se astfel la faza interzonală, programată la Brăila. Cei şapte karateka zălăuani au concurat la patru probe: kata, kumite, fuku-go şi en-bu.

Dan Poptelecan şi George Trifan au susţinut şi examenul pentru obţinerea centurii maro, pe care l-au şi promovat, in timp ce Laurenţiu Gut a promovat examenul pentru intrarea in posesia centurii negre.

La sfarşitul acestei săptămani este programată faza zonală, la Moldova, unde va fi prezent şi instructorul de la CS Terra Kid Zalău, Călin Marincaş, acesta neputand fi prezent la zona de la Cluj din cauza unor probleme personale. Acesta va concura in probele de kata, kumite şi fuku-go.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »