34 de pugilisti au boxat la Memorialul Viorel Burde

Magazin Salajean 13 octombrie 2010 0

34 de pugilisti au boxat la Memorialul Viorel BurdeSala Sporturilor din Zalau a gazduit sambata dupa-amiaza, editia a XIV-a a Memorialului Viorel Burde, competitie la care au fost prezenti 34 de pugilisti de la sase cluburi din tara: BC Arad, CSM Baia Mare, CS Slatina, CS Oradea, Ring Box Targu Mures si clubul organizatoric, CSM Zalau.

Zalaul a fost reprezentat la aceasta gala de box de zece sportivi antrenati de Ioan Dragos si Ioan Popa.

La cadeti, la categoria 42 de kilograme, Denis Cordis l-a invins la puncte pe Tiberiu Sipos (BC Arad). Gabriel Cighi, care a boxat la categoria 48 kilograme, a fost invins la puncte de aradeanul Gabriel Vastag. Si Bogdan Ardelean (cat. 60 kg) a fost invins tot la puncte de baimareanul Raul Racolta. Cele doua fete de la clubul zalauan, Diana Chis (cat. 63 kg) si Gabriela Pintea (cat. 70 kg), si-au intrecut adversarele. Prima a castigat la puncte in fata baimarencei Beko Francisca, in timp ce a doua a castigat prin inferioritatea adversarului, in fata sportivei Stefania Micle, tot de la Baia Mare.

La juniori, Emilian Popit (cat. 54 kg) a fost intrecut la puncte Marius Nechifor, de la BC Arad. Szabo Robert (cat. 69 kg) l-a invins la puncte pe aradeanul Pavel Tamasdean.

Clubul zalauan a fost reprezentat de doi sportivi la seniori, Andrei Buciuman (cat. 60 kg), care a dispus la puncte de oradeanul Ionut Torje si Dan Sabau (cat. 75 kg), care l-a invins prin abandon in repriza a doua pe baimareanul Olimpiu Marcut.

In cadrul galei a avut loc si un meci demonstrativ intre zalauanul Adrian Poputea, cel mai bun produs din ultimii ani ai boxului zalauan si oradeanul Gheorghe Nastor. Avand in vedere ca a fost doar un meci demonstrativ, arbitrii nu au dat nicio decizie. Adversarul lui Poputea a abandonat insa meciul in repriza a doua.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »