Încă două turnee semifinale pentru voleiul sălăjean

Magazin Salajean 17 martie 2011 0

Încă două turnee semifinale pentru voleiul sălăjean

LPS Avram Iancu Zalău şi Phoenix Şimleu Silvaniei au câştigat dreptul de a organiza turneul semifinal la cadeţi

După echipa de juniori I de la CSS Zalău, care a câştigat dreptul de a organiza turneul semifinal, alte două formaţii sălăjene au fost alese ca echipe gazdă pentru penultimul act al Campionatului Naţional. Este vorba despre echipele de cadeţi, feminin şi masculin, de la LPS Avram Iancu Zalău, respectiv Phoenix Şimleu Silvaniei.

Voleibalistele pregătite de Alexandru Jako s-au calificat de pe locul doi în turneul semifinal, fiind repartizate în prima serie, alături de CS Dinamo Romprest Bucureşti, CSS Lugoj, ACSV 2010 Donaris Galaţi, LPS CSS Slatina şi CSS Unirea Iaşi. Antrenorul şi directorul LPS Avram Iancu Zalău a declarat că toate echipele au şanse egale înaintea începerii turneului, chiar dacă trei dintre ele s-au calificat de pe primul loc. Am făcut o ofertă de organizare în care am specificat toate condiţiile în care putem organiza turneul semifinal. Mă bucur că am fost aleşi noi ca echipă gazdă şi vom face toate eforturile pentru a-l organiza în condiţii cât mai bune.

Trei dintre ele (Iaşi, Dinamo şi Lugoj) sunt calificate de pe primul loc, în timp ce noi, Galaţiul şi Slatina am terminat pe locul doi în seriile noastre. Celelalte echipe vin din serii mai numeroase, în timp ce noi am fost doar patru echipe în serie. Însă, înaintea începerii turneului şansele sunt egale pentru toate echipele, a afirmat Alexandru Jako.

Turneul este programat în perioada 30 martie – 4 aprilie şi va avea loc în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Gheorghe Lazăr din Zalău.

În aceeaşi perioadă este programat şi turneul la masculin, unde s-au calificat CSS Zalău şi Phoenix Şimleu Silvaniei. Ambele au fost repartizate în Seria a III-a, iar dreptul de a organiza penultimul act l-a câştigat gruparea şimleuană. Din serie mai fac parte echipele: CSS CFR A Bucureşti, CSS CFR B Bucureşti, CS TEO CNMB Râmnicu Vâlcea şi CSS N. Gane Fălticeni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »