2012 – cel mai slab an pentru juniorii republicani de la FC Zalau

Magazin Salajean 9 mai 2012 0

2012 - cel mai slab an pentru juniorii republicani de la FC ZalauConducerea clubului va restructura grupele de copii si juniori si va reduce numarul antrenorilor

Cele doua echipe de juniori republicani de la FC Zalau au inregistrat cel mai slab sezon din ultimii sase ani, practic de la infiintarea clubului FC Zalau, dupa desfiintarea echipei Armatura Zalau. M-a dezamagit total evolutia din acest sezon a celor doua grupe de juniori republicani. A fost cel mai slab an de cand am preluat aceste grupe de la Armatura Zalau. A fost un an crunt. Am avut o discutie cu domnul Pop (Alexandru Pop, coordonatorul Centrului de Copii si Juniori, n.r.) si vrem sa restructuram grupele. Nu ne mai intereseaza ca avem jucatori din punct de vedere cantitativ, ci avem nevoie de calitate. Vom face si reduceri de antrenori, pentru ca, restructurand grupele, automat nu-si vor mai avea rostul atatia antrenori, a precizat presedintele clubului Ioan Morar, in cadrul unei conferinte de presa organizata luni, la sediul clubului.

Oficialul clubului zalauan spera ca Federatia Romana de Fotbal sa accepte incepand din sezonul viitor comasarea celor doua grupe de juniori republicani intr-una singura. Daca se va decide sa se continue cu doua grupe va fi greu pentru multe cluburi atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al selectiei. Voi propune sa ne accepte sa participam cu o singura grupa de juniori republicani. Cred ca in asentimentul meu vor fi si ceilalti conducatori de cluburi. Ioan Morar a anuntat si data la care FC Zalau va organiza in acest an cupa care-i poarta numele, perioada fiind 22 – 24 iunie. Am invitat echipe cu renume: U Cluj, CFR Cluj, Gloria Bistrita, Unirea Alba Iulia, Viitorul Zalau, Sportul Simleu, CS Barcau Nusfalau. Cupa se va organiza la cinci categorii de varsta.

Am ajuns la aceasta concluzie pentru ca nu avem calitate la toate grupele si nu putem sa facem grupe competitive din cauza ariei scazute de selectie. Inchegand o singura grupa din doua vom creste valoric. Nu are cum sa nu apara si rezultatele dupa aceasta comasare, a declarat coordonatorul Centrului de Copii si Juniori, Alexandru Pop.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »