18 sahisti au mutat regina la Cupa Group Metal Trading

Magazin Salajean 9 mai 2012 0

18 sahisti au mutat regina la Cupa Group Metal TradingSocietatea Comerciala Group Metal Trading a organizat la finele saptamanii trecute prima editie a cupei care-i poarta numele, la sah. Concrusul a fost dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 16 ani, fiind prezenti sportivi de la LPS Satu Mare, CS Terra Kid Zalau, CS Unio Satu Mare, CS Universitatea Agora Sport Club Oradea, Sah Club Vados Arad, CS Tinere Sperante Baia Mare, CS Sig-Mar Sighetul Marmatiei si Samus Sah Club Cluj-Napoca. Au fost prezenti 18 sahisti, CS Terra Kid Zalau fiind reprezentat de cinci sportivi: Balint Tibor, Dacz Balazs, Codrin Diac, Alex Raul Ciordas si Simina Pop.

Cel mai bun rezultat a fost obtinut de Balint Tibor, care s-a clasat pe primul loc la categoria 12 ani, urmat de Florian Nilas, de la LPS Satu Mare si Dacz Balazs, de la CS Terra Kid Zalau. Concursul categoriei de 16 ani a fost castigat de satmareanul Lazin Robert, urmat de Rares Moldovan, sahist zalauan legitimat la LPS Satu Mare si de Codrin Diac, de la CS Terra Kid Zalau. De mentionat ca sportivii clasati pe primele doua locuri la aceasta categorie au doar 14 ani.

Pe primul loc la categoria 10 ani s-a clasat Alin Anghelus, de la CS Unio Satu Mare, iar concursul rezervat copiilor de 8 ani a fost castigat de Elena Patricia Nemes Pop, de la CS Sig-Mar Sighetul Marmatiei.

Organizatorii au acordat dulciuri si diplome pentru toti participantii, iar primilor trei de la fiecare categorie le-au acordat premii in bani, cupe si diplome, suma totala pentru cei 12 premiati fiind de 3.000 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »