Zvonoteca

Magazin Salajean 25 ianuarie 2008 0

# Mare ne-a fost mirarea marti dimineata, cand ne-am trezit cu o duba a politiei in fata unui bloc de langa Sfanta Vineri. Doi baieti in albastru, unul in masina, iar celalalt afara, il asteptau probabil pe al treilea. Numai ca, intre timp, a trecut pe strada vreun cunoscut al celor doi, iar acestia au pus automat mana pe statie, luandu-l putin la misto pe respectivul care trecea pe langa ei. Toti oamenii din apropiere si-au intors speriati privirile crezand ca s-a intamplat ceva. Dar, nimic. Defapt, era unul din episoadele derulate de acestia in timpul serviciului. Oare o fi fost si astia comunitarii despre care se vorbea saptamana trecuta ca isi fac foarte bine treaba? Ce mai… ei sa se simta bine, ca furturile au loc cu gramada.

# Si daca tot veni vorba de oamenii imbracati in uniforme albastre, ne punem si noi o simpla intrebare. De ce nu sta nimeni dimineata si in intersectia din fata Spitalului Judetean, fiindca e tot o intresectie ca si cea de la Scala, unde vedem in fiecare dimineata cate un agent de circulatie. Nu de alta, dar intre 7:30 si 8:00 e harababura mare.

# Maestrilor de la ADP nu prea le sar in ochi cele trei cratere situat in fata redactiei noastre. Sigur nu o fi fost pe strada asta nimeni de la ei, fiindca de intrau cu roata masinii intr-una din gropile respective, veneau in ziua urmatoare sa le plombeze. Totusi, poate, poate i-a prinde rusinea intr-o zi.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »