Ziua Pensionarilor, sarbatorita si in Salaj

Magazin Salajean 28 septembrie 2007 0

Ziua Pensionarilor, sarbatorita si in Salaj

Prefectul judetului Salaj, Andrei Todea, alaturi de alti reprezentanti ai Institutiei Prefectului au participat in aceste zile la o serie de manifestari care au fost organizate in mai multe localitati salajene cu ocazia Zilei Internationale pentru Varsta a Treia, care are loc in 1 octombrie. Evenimentele care marcheaza aceasta zi au demarat inca din 20 septembrie, cand Institutia Prefectului a organizat o sedinta festiva a Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Varstnice, ocazie cu care a fost oferit si un cocktail participantilor.

In cadrul sirului de manifestari dedicate persoanelor varstnice, prefectul Andrei Todea a participat, miercuri, la Cehu Silvaniei, la adunarea festiva a Sindicatului Liber al Pensionarilor Salaj, alaturi de primarul orasului si de reprezentantii Casei de Pensii, Casei de Asigurari de Sanatate si Directiei Muncii. Ocazionate de aceste intalniri, au fost abordate o serie de probleme de interes pentru pensionari, care au participat la cateva programe artistice.

Manifestarile dedicate pensionarilor salajeni au mai fost organizate, ieri, si in orasul Jibou, in timp ce azi vor fi organizate si in orasul Simleu Silvaniei o evenimente dedicate Zilei Internationale pentru Varsta a Treia. De asemenea, luni urmeaza sa fie organizata o adunare festiva a Uniunii Judetene a Pensionarilor Salaj, in aceeasi zi urmand sa aiba loc, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, o adunare festiva care va fi insotita de un program artistic sustinut de mai multe ansambluri folclorice. Tot cu ocazia Zilei Internationale pentru Varsta a Treia, in perioada 24-28 septembrie se desfasoara concursuri de sah si table pentru pensionarii salajeni.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »