Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si in Zalau

Magazin Salajean 26 noiembrie 2008 0

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita si in Zalau

Potrivit prefectului judetului Salaj, Andrei Todea, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei din 1 decembrie, vor avea loc depuneri de jerbe de flori la busturile mai multor personalitati istorice, care sunt amplasate in Zalau: Iuliu Maniu, Simion Barnutiu, Gheorghe Pop de Basesti, Victor Deleu, precum si la Cimitirul Eroilor. La aceste evenimente vor participa reprezentanti ai Institutiei Prefectului, Consiliului Judetean, Primariei Zalau, Autoritatii de Sanatate Publica, Directiei Sanitar Veterinare, Garzii de Mediu, Directiei pentru Cultura, Agentiei pentru Protectia Mediului, Directiei Generale a Finantelor Publice Salaj etc..

In aceeasi zi, insa intre orele 12 si 13, in Piata 1 Decembrie din Zalau, va avea loc o parada militara, un Te Deum, manifestari urmate de alocutiuni ale personalitatilor prezente la aceste evenimente. De la orele 13, in aceeasi locatie, va avea loc o masa festiva oferita de catre Primaria Zalau si Consiliul Judetean Salaj, la care sunt invitati sa participe toti cei prezenti in piata.

In fine, manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei se vor incheia cu un spectacol omagial Romanie, la multi ani!, care va avea loc de la ora 18, la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »