Zeci de salajeni protesteaza la Bucuresti

Magazin Salajean 27 octombrie 2010 0

Zeci de salajeni protesteaza la Bucuresti

Aproximativ 70 de membri ai sindicatelor salajene afiliate la CNS Cartel Alfa au plecat, ieri, spre Bucuresti, pentru a participa miercuri la mitingul de protest ce va fi initiat de confederatiile sindicale.

Presedintele filialei Salaj a CNS Cartel Alfa, Pompiliu Ceaca, a declarat ca sindicalistii vor pleca cu un autobuz si un microbuz pe care le-au inchiriat si cu masini personale, doar trei dintre ei urmand sa ia trenul spre capitala. Aproximativ 70 de membri ai sindicatelor salajene afiliate la CNS Cartel Alfa vor pleca astazi (ieri, n.r.) spre Bucuresti pentru a participa maine la actiunea de protest ce va fi organizata de sindicalisti din intreaga tara. Vrem sa ne sustinem drepturile in fata autoritatilor. Suntem indreptatiti in ceea ce cerem, revendicarile noastre trebuie sa fie luate in considerare, a declarat Pompiliu Ceaca.

Potrivit sursei citate, cei mai multi dintre sindicalistii salajeni care protesteaza astazi in capitala sunt angajati din administratia locala, restul fiind angajati ai Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Salaj, ai Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura, ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si din Sindicatul Sanitas

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »