Zapada l-a tinut pe presedintele Slovaciei departe de Fagetu

Magazin Salajean 19 octombrie 2009 0

Zapada l-a tinut pe presedintele Slovaciei departe de Fagetu Cu toate ca era asteptat in Salaj, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a face o vizita oficiala in comunitatea de slovaci din Fagetu, presedintele Slovaciei, Ivan Gasparovic, a fost nevoit sa isi anuleze vizita, din cauza conditiilor meteorologice.

Prefectul Salajului, Andrei Todea, ne-a declarat ca presedintele Slovaciei trebuia sa vina in localitatea Fagetu direct din localitatea bihoreana Sinteu, pe un drum vicinal care e sub un strat de zapada de doi metri, ca urmare a ninsorilor din ultimele zile, astfel ca vizita in comunitatea de slovaci din Salaj a fost anulata.

Coloana oficiala a tranzitat, totusi, Salajul, in drumul de la Bihor la Bucuresti, dar nu a avut loc nicio intalnire oficiala cu autoritatile din judetul nostru.

Presedintele Slovaciei, Ivan Gasparovic, trebuia sa taie, sambata, in Fagetu, panglica scolii prieteniei dintre Slovacia si Romania si sa ia parte la inaugurarea primei editii a unui festival de cantec si dans slovac pentru copii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »