Zalaul va fi deratizat cel mai devreme in iulie

Magazin Salajean 18 mai 2007 0

In ciuda faptului ca in multe din cartierele Zalalui, populatia se plange deja de prezenta tantarilor, in acest an, oamenii vor putea vedea echipele care se ocupa de dezinsectia si deratizarea domeniului public cel mai devreme in luna iulie. Asta din cauza ca pana in momentul de fata autoritatile locale din Zalau nu au achizitionat serviciul respectiv, licitatia in acest sens fiind programata abia pentru data de 5 iulie.

Purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, Cristian Curta, ne-a declarat ca in data respectiva, va fi achizitionat serviciul de deratizare si dezinsectie a domeniului public pentru urmatorii 4 ani. Dupa ce va fi desemnat castigatorul, cele doua parti vor semna un acord cadru, in baza caruia, se va incheia, in fiecare an, contractul de prestare de servicii.

Reamintim ca in 2006, de dezinsectia si deratizarea domeniului public al Zalaului s-a ocupat firma SC Coral SRL din Ploiesti, aceasta efectuand doua actiuni de deratizare, unul in iunie si cealalta in toamna, si doua actiuni de dezinsectie, ambele in vara. Referitor la acestea din urma, mentionam ca au inclus patru tratamente.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »