Zalaul va avea 120 de noi lideri ai mileniului trei

Magazin Salajean 28 octombrie 2010 0

Zalaul va avea 120 de noi lideri ai mileniului trei

192 de elevi din Zalau si Calarasi vor participa la cursuri de dezvoltare personala in acest an scolar, in cadrul celei de-a cincea editii a programului Tenaris – Liderii Mileniului Trei: Forta responsabilitatii sociale corporatiste, organizat de catre Fundatia Codecs pentru Leadership, in parteneriat cu TenarisSilcotub. Astfel, numarul total al beneficiarilor programului va ajunge la 624 de tineri.

Liderii mileniului trei (LMT) urmareste sa stimuleze implicarea tinerilor in societate si sa le creeze noi aptitudini si competente bazate pe arta de a conduce. Editia din acest an se va derula in perioada octombrie 2010-iulie 2011 si va pregati 120 de liceeni din Zalau, de la Colegiul National Silvania, Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian, Liceul Pedagogic Gheorghe Sincai, Grupul Scolar Voievodul Gelu si Grupul Scolar Mihai Viteazul, si 72 din Calarasi, in doua serii semestriale.

Tematicile abordate in cadrul cursurilor sunt comunicarea si lucrul in echipa, negocierea si solutionarea conflictelor, inteligenta emotionala, management si leadership. La final, participantii vor primi diplome de absolvire recunoscute de Ministerul Educatiei si de British Council.

Din anul scolar 2010-2011 ducem programul LMT la nivelul urmator: am extins cu peste 50 la suta numarul scolilor participante si am invitat elevii sa-si asume un rol principal in pregatirea taberelor din vara anului viitor. Aceasta crestere este posibila in urma rezultatelor obtinute in cei patru ani de cand proiectul functioneaza cu succes in comunitatile educationale din Zalau si Calarasi, a declarat ieri, cu ocazia lansarii unei noi editii LMT, Marian Stas, presedintele Fundatiei Codecs pentru Leadership.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »