Zalaul

Magazin Salajean 23 iunie 2008 0

Zalaul a fost survolat de avioane, la sfarsitul saptamanii trecute, pentru a se efectua actiunea de dezinsectie atat pe domeniul public, cat si pe cel privat. Potrivit unui comunicat de presa, remis de Primaria Zalau, pana acum, din graficul lucrarilor s-au efectuat deratizarea pe domeniul public si privat, iar din dezinsectia pe domeniul privat, s-au efectuat larvicidarea la subsolurile blocurilor umede si dezinsectia pe domeniul public. De asemenea, s-a facut dezinsectia pe casa scarii, la toate blocurile, scopul actiunii fiind combaterea tantarilor, iar saptamana trecuta s-au incheiat lucrarile de deratizare si dezinsectie in unitatile de invatamant din municipiu.

Dezinsectia pe domeniul public si privat in municipiul Zalau va continua cu actiunile din lunile iulie, august-septembrie, urmate de deratizarea pe domeniul public si privat in luna octombrie.

Substantele utilizate de catre firma de specialitate, SC Coral Impex SRL Ploiesti, in tratamente, corespund normelor si standardelor admise de Uniunea Europeana, si sunt avizate de Ministerul Sanatatii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »