Zalaul petrece!

Magazin Salajean 30 iulie 2010 0

Zalaul petrece!Zalauanii vor petrece in acest week-end, in cadrul celor doua manifestari organizate de catre municipalitate: Zilele Cetatii, eveniment aflat la a XIII-a editie, si Festivalul Roman, editia a V-a. Cea mai mare parte a actiunilor cuprinse in program vor avea loc sambata, 31 iulie, cand zalauanii vor putea urmari demonstratii de lupta intre dacii si romanii Asociatiei Terra Dacica Aeterna, un program de muzica si coregrafie, concertul Fanfarei Promenada, precum si parada portului popular.

Daca in alti ani, organizatorii aduceau pe scena din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Zalau nu doar solisti de muzica populara, ci si trupe de muzica usoara, in acest an, din cauza bugetului de criza, spectatorii se vor multumi doar cu recitalul celor dintai. Printre numele cu rezonanta de pe afis se regasesc Sava Negrean-Brudascu, Ileana Domuta Mastan sau Ioan Bocsa.

Evident, nu vor lipsi micii, berea, mesterii populari si comerciantii de kitch-uri, fumul, zgomotul si gunoaiele pe care zalauanii le lasa, an de an, in urma lor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »