Zalaul are cinematograf 3D

Magazin Salajean 19 noiembrie 2010 0

Zalaul are cinematograf 3D

Incepand de sambata, 20 noiembrie, zalauanii sunt asteptati, cu mic, cu mare, sa vizioneze cele mai noi filme in primul Cinematograf 3D din municipiu. Cinema Activ Plazza functioneaza la etajul trei al mall-ului Activ Plazza si dispune de 55 de locuri.

Prima productie cinematografica va fi difuzata sambata, de la ora 15, cand spectatorii se vor putea amuza urmarind, in varianta 3D, filmul de animatie Sta sa ploua cu chiftele (Cloudy With a Chance of Meatballs – 2009). In aceeasi zi, de la orele 17 si 19, pentru iubitorii de senzatii tari va rula filmul horror Infern de Ziua Indragostitilor (My Bloody Valentine – 2009). Fiecare persoana din public va primi, din partea casei, atat sambata, cat si duminica, un pahar de suc.

Prin dechiderea acestui cinematograf, am reusit sa intregim Activ Plazza si sa diversificam modalitatile zalauanilor de petrecere a timpului liber. Punem la dispozitia publicului un loc intim, placut, unde cel care trece pragul cinema-ului poate sa se bucure de o atmosfera relaxanta, sustin reprezentantii mall-ului.

Pretul unui bilet este de 12 lei pentru copii, elevi, studenti, pensionari, pe baza carnetului de elev/student, respectiv a cuponului de pensie, iar pentru adulti, 15 lei. In fiecare zi de luni pana sambata, la Cinema Activ Plazza vor fi trei difuzari pe zi, iar duminica, patru.

Zalauanii vor putea afla cu o saptamana inainte filmele ce vor rula pe marele ecran accesand site-ul mall-ului www.activplazza.ro ori urmarind afisele ce vor fi expuse prin oras.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »