Zălăuanul care l-a făcut pe Mihai Petre să plângă

Andreea Vilcovschi 18 februarie 2013 13
Zălăuanul care l-a făcut pe Mihai Petre să plângă

Cel mai emoţionant moment al primului episod din sezonul al treilea al show-ului de televiziune “Românii au talent” a fost asigurat de un adolescent zălăuan. În vârstă de doar 14 ani, Adrian Aron este elev al Liceului de Artă “Ioan Sima”. Puştiul s-a prezentat la preselecţiile organizate la Oradea şi a reuşit să impresioneze până la lacrimi atât publicul, cât şi juriul, interpretând un cântec compus de tatăl său. “Ţi-a spus cineva că semeni cu Brian Adams când era mic?”, l-a întrebat Pavel Bartoş.
Adrian susţine că a început să cânte la chitară îndrumat fiind de tatăl său. “Pe parcurs l-am întrecut. Acum sunt cel mai bun chitarist din familie. Tata mi-a propus să vin aici, chiar şi-a dorit Piesa cu care particip a fost compusă de tatăl meu când era tânăr şi îndrăgostit. E în Afganistan, într-o misiune. E medic militar”, a declarat tânărul zălăuan înainte de a-şi începe numărul.
În timp ce Adrian cânta, mama sa l-a sunat pe tată, pentru a ascuta şi el interpretarea puştiului. “Reacţia sălii este elocventă şi este evident că noi în viaţa asta agitată mai avem nevoie şi de emoţie. Îţi mulţumim foarte mult”, i-a spus Andi Moisescu băiatului. “M-ai emoţionat atât de mult cu povestea ta şi cu melodia asta atât de specială. Trebuie să îi mulţumim tatălui tău că a compus asemenea melodie şi ţie că ai venit aici să ne spui o poveste atât de frumoasă”, a spus Andra. “Când mai vorbeşti cu tata, să îl feliciţi şi din partea mea pentru compoziţie. Eu pot să te felicit pe tine pentru interpretare. Ai reuşit să ne transmiţi emoţie. Nu mulţi copii de vârsta ta reuşesc să facă asta”, a spus Mihai Petre, ascunzându-şi lacrima din colţul ochiului. “Dincolo de emoţia asta, tu ai un talent şi trebuie să începi să fii conştient de el”, a ţinut să completeze Moisescu.
Cu trei de DA, adolescentul din Zalău merge mai departe în show-ul “Românii au talent”.
În ziua următoarea transmiterii emisiunii, susţinătorii lui Adrian au creat o pagină pe Facebook, ce a reuşit să strângă până ieri, peste 4.700 de like-uri.
Printre fanii declaraţi ai lui Adrian Aron se numără şi Cristian Gog, câştigătorul ediţiei trecute a spectacolului “Românii au talent”. “Voi controla România cu mintea, ca să câştige el”, a comentat mentalistul pe youtube.com

Vezi aici interpretarea lui Adrian Aron

Comentarii

comments

13 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. ANONIMA 18 februarie 2013 at 10:20 - Reply

  FELICITARI SI MULT SUCCES IN CONTINUARE

 2. Anonim 18 februarie 2013 at 13:16 - Reply

  Bravo

 3. simleu 18 februarie 2013 at 13:47 - Reply

  felicitari.

 4. Anonim 18 februarie 2013 at 17:03 - Reply

  felicitari si tatal tau sa se intoarca acasa cu bine

 5. Anonim 18 februarie 2013 at 18:02 - Reply

  Ti se umple inima de bucurie cand vezi ca in generatia asta de manelisti cvasianalfabeti mai apare cate un tanar educat, talentat care raspandeste in jurul lui bunatate, gingasie si te face sa te simti mai uman. Bravo copile! Felicitari parintilor si mai ales doamnei Aron. Mult, mult succes pe mai departe.

 6. AMA 18 februarie 2013 at 23:14 - Reply

  NR 1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! merita

 7. AMA 18 februarie 2013 at 23:15 - Reply

  nu sunt sentimental dar am plans si eu

 8. maria 19 februarie 2013 at 17:48 - Reply

  a fost un moment dragut.

 9. matei popa 20 februarie 2013 at 12:54 - Reply

  felicitari , foarte talentat !!!! mult succes in continuare.

 10. Anonim 22 februarie 2013 at 09:23 - Reply

  de talent mai putem vorbi dar s-a regizat acest moment in modul stoarcerii lacrimilor ….

 11. Anonim 22 februarie 2013 at 09:27 - Reply

  Adevarat.Ce cauta povestea cu Afganistanul daca are mult talent??? D-na Aron profita de acest lucru si pune mare presiune pe umerii copilului.Ca e afganistan ,ca e Spania tot banii vorbesc…

 12. Anonim 22 februarie 2013 at 12:35 - Reply

  Urat si josnic fel de a vedea lucrurile. Mod de gandire manelist. N-o fi pustiul un star dar nimeni nu poate contesta ca e talentat. Si a cantat f. frumos. Ma intreb daca cel ce a postat comentariul a citit vre-odata in viata un portativ, sau a luat in mana un instrument muzical? Ma indoiesc. “Bibicule”, Afganistan se scrie cu “A” mare ca e nume propriu. Lasa-l pe copilul asta sa-si vada de ale lui si tu asculta in continuare pe Nicolae Gutza, Carmen Serban si…Vali Vijelie, ca asta-i muzica pe care o pricepi si te reprezinta.

 13. ion 26 februarie 2013 at 17:13 - Reply

  Daca esti asa mare si tare de ce dai la anonim???

Lasa un Raspuns »