Zălăuanii, somaţi să cureţe trotuarele de zăpadă şi gheaţă

Andreea Vilcovschi 13 decembrie 2012 1
Zălăuanii, somaţi să cureţe trotuarele de zăpadă şi gheaţă

Prima zăpadă a adus şi primele somaţii pentru agenţii economici din Zalău care nu au curăţat trotuarele din faţa spaţiilor unde îşi desfăşoară activitatea. Reprezentanţilor Biroului de Presă al Primăriei Zalău ne-au declarat că până în prezent, 30 de firme din municipiu au fost avertizate de către inspectorii Serviciului Corp Control să îndepărteze zăpada şi gheaţa de pe trotuare, în cel mult şase ore, în caz contrar ele riscând amenzi cuprinse între 140 şi 250 de lei. Cele mai vizate zone au fost cartierele Dumbrava I şi II, precum şi strada Corneliu Coposu.
Potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Zalău, îndepărtarea zăpezii sau a gheţii de pe acoperişuri, trotuare sau rigole, din faţa imobilelor, imediat după depunere este o obligaţie ce revine deţinătorilor de imobile (proprietari sau chiriaşi), spaţii comune sau incinte. Nerespectarea acestei prevederi constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenzi ce pot ajunge la 250 de lei.
Acţiunile inspectorilor Primăriei vor continua în toate zonele din municipiu.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. pt.biroul de presa al primariei 13 decembrie 2012 at 09:53 - Reply

    Sa nu somam noi cetatenii Primaria sa ne curete drumurile si trotuarele. Aici sunteti pe spate, sau mai bine spus pe lopata.

Lasa un Raspuns »