Zalauanii pot scapa legal de deseurile electronice

Magazin Salajean 22 februarie 2008 0

Zalauanii pot scapa legal de deseurile electroniceZalauanii care au deseuri electrice si electronice (DEEE) vor putea scapa de ele maine, 23 februarie, cand, incepand cu ora 10, masinile de ridicare a acestor echipamente se vor afla in cartierele Bradet si Stadion, cu strazile adiacente. Potrivit unui comunicat de presa remis ieri de Primaria Zalau, locuitorii acestor zone vor putea depune deseurile in fata blocurilor, de unde vor fi ridicate de catre echipele de colectare. Depozitarea DEEE se va face la punctul de colectare special amenajat in municipiu. Solicit zalauanilor sa se intereseze vis a vis de colectarea DEEE, si in zilele care sunt anuntate sa le depuna in locurile stabilite, pentru a putea fi ridicate de echipele de colectare, a spus Radu Capilnasiu, primarul municipiului Zalau.

Populatia a inceput sa fie informata in ceea ce priveste campania de colectare a deseurilor electrice si electronice, autoritatile locale distribuind in acest sens fluturasi.

Actiunea de colectare a DEEE se va desfasura o data pe luna, sambata. Pana la sfarsitul anului, in fiecare cartier se va ajunge de trei ori.

Dupa cele doua zone sus amintite, in 29 martie actiunea se va muta in cartierele Pacii, Sarmas, Porolissum, Ortelec, iar in 19 aprilie va fi cuprinsa zona centrala, cartierele Traian si Dumbrava I, II cu strazile adiacente. Din data de 31 mai, colectarea se va relua in cartiere, in ordinea mentionata.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »