Zalauanii nu mai semneaza contracte cu Compania de Apa

Magazin Salajean 8 august 2011 0

Zalauanii nu mai semneaza contracte cu Compania de Apa

La o luna de cand au intrerupt sistarea furnizarii apei in apartamentele zalauanilor, reprezentantii Sucursalei Salaj a Companiei de Apa Somes Cluj nu au mai semnat niciun contract de facturare la comun pentru serviciile de apa si canalizare. In prezent, aproximativ 78 la suta dintre reprezentantii celor 1.063 de scari de bloc existente la nivelul municipiului Zalau au semnat noile contracte.

Directorul Sucursalei salajene a Companiei de Apa, Marcel Zaharia, sustine ca ultimele contracte incheiate au fost semnate in prima saptamana a lunii iulie. Odata cu intreruperea debransarilor de la reteaua de apa, respectiv perioada 8-10 iulie, reprezentantii scarilor de bloc nu s-au mai prezentat pentru semnarea noilor contracte. Exceptie fac doua firme specializate in administrarea unor asociatii de proprietari nou infiintate in municipiu cu care, in cursul lunii trecute, am incheiat noi contracte. Astfel, la ora actuala, dintre cei 1.063 de consumatori, respectiv scari de bloc, doar 832 au semnat contractele de facturare la comun a consumului de apa , ne-a declarat Marcel Zaharia. Potrivit acestuia, consumatorii sunt asteptati in aceasta perioada la semnarea contractelor, odata cu incheierea sezonului estival fiind reluate debransarile.

Reprezentantii Companiei de Apa au renuntat la debransarile scarilor de bloc de la reteaua de alimentare cu apa de la mijlocul lunii iunie. Zalauanii sunt ultimii la semnarea noi contracte, in orasele Simleu Silvaniei si Jibou consumatorii punand deja parafa pe contractele de facturare la comun pentru serviciile de apa si canalizare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »