Zalauanii nu au restante la E.ON Gaz

Magazin Salajean 26 septembrie 2007 0

Primarul municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca la inceputul acestei saptamani a participat la Olanesti, la o intalnire cu asociatia producatorilor locali de energie termica.

In cadrul intalnirii au fost analizate situatiile actuale, cu privire la stocuri si restante la plati ale consumatorilor de energie termica. Locul I la restante il ocupa judetul Galati, care trebuie sa recupereze de la contribuabili suma de 1.400 de miliarde de lei vechi. Din punctul acesta de vedere, al restantelor, municipiul Zalau nu se confrunta cu astfel de situatii. Exista doar cateva probleme legate de creditele acordate pentru subventii. Cetatenii nu figureaza cu restante la E.ON Gaz, a spus edilul Zalaului.

In acest moment exista racordati la CET 1.500 de zalauani care, incepand cu 1 octombrie 2007, vor putea depune cererile aferente acordarii ajutorului de incalzire cu gaz si cu lemne, carbuni sau combustibili petrolieri. Cererile vor fi preluate de Directia de Asistenta Sociala Comunitara (DASC) Zalau, si vor fi insotite de documente precum: copii ale actelor de identitate ale membrilor din familie, acte doveditoare a veniturilor realizate de membrii familiei si factura de la gaz – in cazul in care familia foloseste ca sursa de incalzire gazul.

Cererile pentru acordarea ajutoarelor de incalzire cu gaz se vor ridica de la casieriile E.ON Gaz, iar cele aferente acordarii ajutoarelor pentru incalzirea cu lemne, carbuni si combustibil petrolier, de la sediul DASC – Piata Iuliu Maniu nr. 3-5, a afirmat primarul Zalaului.

Referitor la cererile pentru acordarea facilitatilor la incalzirea locuintei cu energie termica, acestea vor fi depuse la casieria unitatii CET, insotite de aceleasi acte doveditoare mentionate mai sus.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »