Zalauani amendati pentru masinile parcate pe interzis

Magazin Salajean 29 octombrie 2010 0

Zalauani amendati pentru masinile parcate pe interzisIn doar o saptamana, 11 zalauani au fost sanctionati contraventional de catre agentii comunitari, din cauza ca si-au parcat autoturismele pe interzis. Iar amenda minima pentru incalcarea legii este de 250 de lei.

Purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare Zalau, Lucian Trif, a declarat ca agentii comunitari au aplicat, in perioada 21-28 octombrie, nu mai putin de 32 de sanctiuni contraventionale, dintre care 19 avertismente si 13 cu amenda. Cele mai multe sanctiuni contra-ventionale au revenit cetatenilor care si-au parcat autoturismele in alte locuri decat cele special amenajate. Sapte persoane au fost sanctionate pentru ca au apelat in mod repetat la mila publica si tot atatea din cauza ca au aruncat pe domeniul public resturi de tigari, coji de seminte, ambalaje, etc., a declarat purtatorul de cuvant.

De asemenea, in perioada de referinta, agentii comunitari au scris doua sanctiuni contraventionale unei persoane care a tulburat ordinea si linistea publica si in cazul unui alt cetatean care a consumat bauturi alcoolice pe domeniul public.

Nu a scapat de amenda nici un cetatean care colecta fonduri de la trecatori fara indeplinirea formelor legale in acest sens, in timp ce alte trei persoane au fost sanctionate pentru ca au depozitat moloz in alte locuri decat cele special amenajate.

Potrivit sursei citate, in ultima saptamana, agentii Politiei Comunitare au raspuns la un numar de 32 de sesizari ale cetatenilor, din care un numar de 22 au fost rezolvate pe loc, iar restul au fost transmise institutiilor abilitate pentru competenta solutionare.

Valoarea totala a amenzilor aplicate a insumat 2.500 de lei.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »