Zahar si lapte praf gratuit pentru zalauanii din categorii defavorizate

Magazin Salajean 10 ianuarie 2011 0

Zahar si lapte praf gratuit pentru zalauanii din categorii defavorizate

Cei 6.657 de zalauani beneficiari ai Programului European de Distribuire a Alimentelor sunt asteptati la punctele de distribuire pentru a ridica si cantitatile de zahar si lapte praf, care au ajuns in depozitele Directiei de Asistenta Sociala Comunitara a administratiei municipale, se arata intr-un comunicat de presa remis de Primaria Zalau. Pana acum, la cele doua puncte de distributie a pachetelor alimentare s-au prezentat doar 5.564 de beneficiari din totalul asteptat de autoritati, ei ridicand fiecare cate 15 kilograme de faina alba, 7 kilograme de faina de malai, 3,6 kilograme de paste fainoase si 1,4 kilograme de biscuiti.

Ajutoarele sunt destinate urmatoarelor categorii de persoane, cu domiciliul in Zalau: persoane cu venit minim garantat, pensionarii cu pensie pana la 400 de lei (inclusiv copiii orfani, care beneficiaza de pensie de urmas pana la 400 de lei), somerii in plata, persoanele incadrate in gradul I si II de handicap.

Alimentele pot fi ridicate de la punctele de distribuire – Centrul Social de Urgenta – parter (Adapostul de Noapte), situat pe strada Aleea Toamnei nr. 9

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »