Zălăuanii pot trimite la … plimbare deşeurile electronice

Magazin Salajean 6 mai 2011 0

Zălăuanii pot trimite la ... plimbare deşeurile electronice

O nouă campanie de colectare a deşeurilor electrice şi electronice se va derula în Zalău, la finele acestei săptămâni. Acţiunea se va desfăşura sub genericul Locul deşeurilor nu este în casă. Trimite-le la plimbare este susţinută de Primăria Municipiului Zalău şi Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec.

Campania de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice va fi organizată sâmbătă, 7 mai, între orele 9.00-17.00. La ora 11.00, va avea loc deschiderea punctelor de colectare provizorii, care vor funcţiona până la ora 17.00, în următoarele locaţii: Piaţa agroalimentară Dumbrava Nord; Cartier Porolissum – lângă benzinăria Petrom; Cartier Brădet – magazin Codiflor; Cartier Dumbrava – benzinăria Inserco. În cazul echipamentelor voluminoase, activitatea de colectare se va derula prin preluarea de la domiciliu, până sâmbătă, 7 mai. Pentru detalii despre campanie sau pentru programarea transportului de la domiciliu, cetăţenii sunt invitaţi să sune la numărul de telefon – 0742 490 840, până vineri, 6 mai, în intervalul orar 10.00-18.00 şi sâmbătă, 7 mai, între orele 9.00-16.00.

Toţi deponenţii vor participa la tombolă şi vor avea şansa să câştige unul dintre cele 16 premii: 6 frigidere şi 10 cuptoare cu microunde, oferite de partenerul Candy. Tragerea la sorţi a câştigătorilor la tombolă va avea loc sâmbătă, de la ora 19.00, la sediul Primăriei Municipiului Zalău; detaliile despre programul campaniei de mediu şi regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »