Your way to Fashion – Magazin – Atelierul de moda Mela

Magazin Salajean 6 aprilie 2012 1

Your way to Fashion - Magazin - Atelierul de moda Mela S-a deschis oficial sezonul petrecerilor cu un spectacol de moda si stil. Pe drumul inspre o seara cu prietenii, un cocktail sau o nunta fabuloasa descoperim aici stilul perfect pentru tine. Evenimentul a avut loc duminica, 1 aprilie 2012, la Green Club, in prezenta a peste 400 de invitati.

Protagoniste au fost creatiile cunoscutului designer vestimentar Mela Iovu.

O poveste care a devenit realitate, prin contributia echipei de profesionisti:

Mela-magazin-atelier, haine croite la vedere, un magazin cochet, modern si plin de atmosfera, situat pe o strada unde manufactura este apreciata… un loc fara culise, unde hainele prind contur cu mult talent. EMA este modista care are talentul de-a imbina prin cusaturi bucatile de tesatura si care reuseste sa dea viata fiecarui produs vestimentar gandit de creatoare.

Clasicul a fost reinventat si pus in valoare de accesorii cool realizate de Stela Florea.

Cum a inceput povestea?

Trebuia facut afisul pentru prezentare: provocare pentru cine? Manechinele spuneau ca au un fotograf, Adrian Ratiu, care stie sa surprinda evenimentele in albume de poveste. La sedinta foto nu a venit singur ci cu cel care l-a invatat ca fotografia e o arta, Gabi Rus, un profesionist care dupa ore de munca si sute de fotografii a tiparit povestea invitatiei cu ajutorul lui Lili Ghiurco si firma Marker. Asa a inceput totul…

Au urmat sute de ore de munca, alegerea materialelor si culorilor, croitul, cusutul, probele, repetitiile cu manechinele si a temei muzicale

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. x 5 octombrie 2012 at 14:40 - Reply

    cunoscut designer …. :))))))

Lasa un Raspuns »