Voturi pe banda rulanta

Magazin Salajean 9 octombrie 2007 0

Voturi pe banda rulanta

Dupa ce l-au ales in fruntea sedintelor din perioada octombrie – decembrie 2007 pe consilierul Onut Prodan, alesii locali municipali au trecut la discutarea celor 39 de proiecte aflate pe ordinea de zi.

Lucrurile s-au desfusurat repede, 27 de proiecte primind unda verde in mai putin de o jumatate de ora. Astfel, consilierii au aprobat doua planuri urbanistice de detaliu si un plan urbanistic zonal si au acceptat opt donatii de teren in domeniul public al Zalaului, facute de cetateni in vederea realizarii acceselor in diferite zone ale urbei.

Un alt punct aflat pe ordinea de zi si aprobat ieri a facut referire la lucrarile ce se pot face din redeventa obtinuta pentru Uzina Electrica Zalau. Primarul Radu Capilnasiu a propus ca majoritatea acestei sume sa fie utilizata pentru reabilitarea punctelor termice din oras.

Un proiect retras din discutii a privit inchirierea, prin licitatie publica deschisa, a casutelor de lemn aflate in proprietatea municipiului si folosite la evenimentele majore din oras, in vederea desfasurarii de activitati comerciale cu produse alimentare si nealimentare.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »