Volksbank a oferit cadouri pensionarilor CARP

Magazin Salajean 15 decembrie 2008 0

Volksbank a oferit cadouri pensionarilor CARP

Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) Zalau a primit vineri, 12 decembrie, un televizor, un DVD si un sistem audio surround. Donatia a venit din partea Volksbank Romania – sucursala Zalau. Ioan Ivascau, directorul CARP, s-a aratat foarte multumit ca, pentru prima data, o banca din Zalau s-a gandit sa sponsorizeze clubul pensionarilor. Desi Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor a implinit anul acesta 50 de ani de cand s-a deschis, Volksbank este unica banca din Zalau care a contribuit cu ceva, care a dorit sa faca o donatie pentru ca pensionarii sa se simta bine la club, a precizat Ivascau.

Directorul bancii din municipiu, Mihai Pop, ne-a comunicat ca a dorit sa le aduca un zambet pe buze pensionarilor din Zalau, mai ales ca se apropie sarbatorile. Pe langa cadourile date CARP, el le-a mai prezentat si o oferta foarte avantajoasa ca pensionarii sa-si poata deschide un cont de economii la banca Volksbank. Oferta numita este adresata strict pensionarilor. Detinatorii contului beneficiaza de o plata in lei gratuita pe luna, de retrageri/depuneri de numerar gratuite, de un card electronic gratuit fara taxa de administrare. De asemenea, dobanda este variabila si platita lunar in contul curent si foarte important, comisionul de administrare al contului este 0 (zero), a prezentat oferta directorul Mihai Pop. La facilitatea privind Contul Bunici – nu se retine impozit pe venitul din dobanda – acesta a facut o gluma, afirmand celor prezenti ca masura a fost luata in urma faptului ca au fost destul impozitati la viata lor si Volksbank ii scuteste. Initial, cei prezenti au fost nedumeriti, chiar neincrezatori in oferta bancii, insa, dupa ce directorul Pop le-a explicat avantajele si siguranta deschiderii unui cont la Volksbank, multi s-au si inscris pe loc pentru un cont Bunici.

CARP isi deschide o pagina de internet

Tot in cadrul intalnirii, Ioan Ivascau a anuntat ca, in curand, CARP Zalau va avea o pagina WEB, un site pe internet, unde oamenii din toata lumea vor putea vedea activitatile din cadrul clubului. Suntem singura Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din tara care are un centru de internet la Biblioteca Judeteana Ionita Scipione Badescu, iar acum avem si un televizor modern, un DVD si un sistem audio pentru membrii CARP, a afirmat Ivascau. De altfel, el a adaugat ca se incearca si colaborarea cu o farmacie unde pensionarii din cadrul CARP Zalau sa poata avea anumite beneficii.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »