Violata la 14 ani

Magazin Salajean 7 iulie 2010 0

Un caz dramatic s-a petrecut la finalul saptamanii trecute in Ip, unde un tanar in vasta de 20 de ani a violat o minora de doar 14 ani, din aceeasi comuna. Tanarul este arestat pentru 29 de zile, riscand pedeapsa cu inchisoarea intre 10 si 25 de ani. Fata, insa, va ramane cu sechele grave toata viata, dupa aceasta intamplare crunta.

Tribunalul Salaj a dispus arestarea pe o perioada de 29 de zile in cazul unui tanar in varsta de 20 de ani, din comuna Ip, pentru comiterea infractiunii de viol asupra unei minore in varsta de 14 ani, din aceeasi localitate, in noaptea de duminica spre luni, ne-a declarat Balasz Arpad, purtatorul de cuvant al Tribunalului Salaj.

Povestea este una clasica: minora se afla intr-un bar din Ip, in noaptea de luni spre marti, si l-a rugat pe consateanul de 20 de ani, pe care il cunostea, sa o conduca spre casa, pentru ca se intunecase si ii era frica. Dupa rugamintea fetei, cei doi s-au urcat pe mopedul tanarului si au pornit spre locuinta minorei, dar cand au ajuns aici, tanarul nu a oprit, ci a condus mai departe, spre localitatea vecina, Zauan.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »