Vine Mos Craciun!

Magazin Salajean 16 decembrie 2009 0

Vine Mos Craciun!

Bucuria celor mai mici scolari este mare in pragul sarbatorilor de iarna. Cei mai mici scolari, elevii clasei I – C, de la Scoala Gimnaziala Corneliu Coposu, Zalau, n-au intrat in vacanta de iarna pana nu l-au asteptat pe Mos Craciun. Acestia i-au scris mosului o scrisoare prin care l-au invitat la serbarea lor, dedicata lui si sarbatorilor de iarna.

Intr-o seara de basm, cu lumanari aprinse, adunati in jurul bradului si in prezenta parintilor si bunicilor, copiii au colindat si au recitat versuri inchinate Nasterii micutului prunc Iisus Hristos.

In momentul in care ei isi exprimau dorinta de a-l avea in mijlocul lor pe Mos Craciun, acesta a intrat cu sacul incarcat de daruri minunate.

Cu glasurile pline de emotii, copiii i-au urat Bun venit! si i-au colindatMos Craciun.

Bucuria si fericirea de a-l privi a fost nespus de mare. Mosul a fost invitat sa ia loc si sa asculte mai departe serbarea dedicata lui.

Copiii i-au adresat intrebari mosului:

Mosule, daca nu-i cu suparare

Am pentru tine-o intrebare:

Cum te plimbi tu prin oras

In atatea exemplare?

la care mosul inspirat le-a raspuns: – In ajun de sarbatoare, apelez la ajutoare !

Dupa ce copiii l-au colindat si au exprimat in versuri dorintele lor privind darurile pe care le asteapta, mosul i-a adunat in jurul bradului si le-a impartit daruri minunate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »