Victima fara identitatea a fost recunoscuta

Magazin Salajean 8 decembrie 2008 0

Tanarul fara nume ranit in accidentul din localitatea Bobota (judetul Salaj) in data de 2 decembrie 2008 a fost identificat. Lovit de autoturismul condus de P. Miklos pe trecerea de pietoni, marcata si semnalizata corespunzator, tanarul a intrat in coma, iar pentru ca nu avea asupra sa acte de identitate, politistii nu l-au putut identifica. Dupa ce au efectuat verificarile privind accidentul de circulatie, victima a fost identificata in persoana unui tanar de 23 de ani din localitatea Sacaseni, judetul Satu-Mare, care are deficiente de auz si vorbire.

Patru accidente in 4 decembrie

02:30 – Pe DJ 108D, in afara localitatii Bulgari, B. Andrei Florin, de 23 ani, din Cluj-Napoca, in timp ce conducea autoturismul marca Mercedes, nu a redus viteza intr-o curba la stanga, a derapat si a pierdut controlul autoturismului, iesind in afara partii carosabile, unde s-a lovit de un copac. Soferul s-a ales cu leziuni usoare.

17:30 – Pe DC 18, intre localitatile Soimus si Jibou, judetul Salaj, Z. Maria, de 38 ani, din Zalau, conducea autoturismul marca Dacia 1310, proprietate personala. Intr-o curba la stanga, a pierdut controlul volanului si a intrat cu autoturismul in santul din partea dreapta a drumului in directia de mers. In urma impactului, o pasagera de 57 ani a suferit leziuni grave, iar soferita si alti doi pasageri au fost accidentati usor.

18:30 – Pe DN 1H, in localitatea Criseni, judetul Salaj, A. Radu, de 37 ani, din Criseni, aflat la volanul autoturismului marca Audi, a accidentat usor un barbat de 35 ani, care circula neregulamentar pe partea carosabila, desi era prevazuta cu trotuar.

20:17 – Pe DN 1H, in localitatea Popeni, judetul Salaj, I. Romeo, conducand autoturismul marca Alfa Romeo, a efectuat o depasire a unui autoturism marca VW Golf, dar nu a pastrat distanta laterala fata de autoturismul depasit, pe care l-a acrosat. Ca urmare, al doilea autoturism a iesit in afara partii carosabile, unde a intrat intr-un copac. In urma impactului, unul dintre pasageri a fost ranit usor.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »