Verifica daca esti zalauan veritabil

Magazin Salajean 10 mai 2010 0

Verifica daca esti zalauan veritabilComunitatea online Iti dai seama ca esti din Zalau daca…, creata recent pe site-ul de socializare Facebook, a reusit sa adune, pana vineri, 500 de membri. Lista criteriilor in baza carora iti poti da seama daca esti sau nu un zalauan veritabil pare, insa, interminabila, mai ales in conditiile in care este actualizata zilnic de catre cei implicati.

Criteriul de baza este, daca luam in calcul frecventa cu care cei din grup il mentioneaza, caratul apei cu bidoanele, o practica zilnica in perioada in care locuitorilor li se servea apa la robinete cu portia. Prin urmare, spun membrii comunitatii, esti zalauan de la mama lui daca mergeai dupa apa cu cate doua bidoane, pe langa plasa cu cumparaturi, ai acasa cel putin un bidon de plastic de 5 litri, iti incalzeai apa de la robinet ca sa faci baie in afara programului. In plus, te poti considera un zalauan adevarat daca ii cunosti pe fratii Hi Man, cel putin o data ai folosit ca spaga palinca de Zalau, stii ce inseamna expresia zici ca esti de la treispe, nu vorbesti maghiara, dar intelegi tot cand te injura un ungur si daca ti-ai dat intalnire la ceas.

Conform grupului, esti din Zalau daca ai ajuns sa cunosti toti controlorii de autobuz si scapi mereu neprins, daca macar o data ai cantat, dansat sau recitat o poezie la Casa de Cultura a Sindicatelor, daca ai stat la Han la ia-ma nene ori daca iti amintesti de vremurile cand se vindeau bilete in autobuz. Cu siguranta esti de la poalele Mesesului daca ai auzit de Mikl

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »